Afterwork med Sondre Kristoffersen

23.mar.2021

Read. 13 min.

GetAccept | Afterwork med Sondre Kristoffersen
Stilling: Account Executive, GetAccept Norge
Hjemsted: Lillestrøm
Bor: Majorstuen, Oslo
Alder: 27
Fortell litt om deg selv!

Jeg heter Sondre og anser meg selv som en energisk type som liker å utforske nye steder med stor tilhenger av fart og spenning og spennende prosjekter som kan bidra å løse relevante problemstillinger. Har et mål om å holde meg så aktiv som mulig da det gir meg energi samt være rundt mennesker som får frem det beste i meg og motiverer meg. 

Det er ingen hemmelighet at jeg er et konkurransepreget menneske som hater å tape - men kan godt ende opp som nummer 2. Men foretrekker å ikke ende på en sisteplass. Da vekkes et konkurransepreget monster inni meg. Haha! 

Jeg studerte 2 år på High School i Kansas, USA fra jeg var 16 til 18 år. En veldig fin opplevelse som delvis har formet meg til personen jeg er i dag. Ellers er jeg jo ganske rastløs og sosial som ikke klarer å vente til pandemien går over. Det har påvirket meg som person på fysisk og psykisk, og jeg kjenner det skal bli godt å møte folk og klemme mine venner igjen. Jeg klemmer fint en fremmed på gata eller på byen også. Klemmefest - let's go!

Hva jobber du med på GetAccept?
Jeg jobber med salg og fungerer som bindeleddet fra det sekundet kunder kommer i kontakt med GetAccept frem til de blir kunde. Fra første kontakt til (forhåpentligvis) signert kontrakt. Fokuset mitt er selvsagt å skape den beste kundereisen for potensielle kunder og avdekke deres behov samt kartlegge disse satt opp mot våre funksjoner. Jeg prøver alltid å se hvilken effekt produktet vårt vil gi for kunden jeg er i dialog med, ved å se videre på om vi er en god match. Jeg syns dette er en skikkelig kul rolle som jeg trives godt i, og er glad jeg fikk muligheten til å ta steget videre fra en Business Developer Representative rett før jul. Det skjer alltid mye gøy og ingen dager er like. Jeg har utviklet meg både personlig og faglig, og har lært mye fra menneskene jeg jobber med (både internt og eksternt), bransjen og måten vi jobber med business på i verden ogglobal basis.

Hvem er ditt største forbilde og/eller helt?

Mine egne foreldre. Min mor er oppvokst i Marokko i fattige kår, men jobbet iherdig med å etablere seg, starte sin egen virksomhet og bygge opp alt fra ingenting. Jeg kaller det den "The Norwegian Dream", slik som "The American Dream". Min far er en veldig strukturert og organisert mann som har gjort mange bra valg i livet, og har backet meg hele veien. Det er han jeg tar telefon til hvis jeg har noe businessrelaterte spørsmål, trenger en sparringspartner eller noen å se på fotball sammen med!

GetAccept blog Sondre

Jeg kommer fra to vidt forskjellige bakgrunner: med en fot i Marokko og en annen fot i Norge. Dette har gjort meg til en mer reflektert person, og fått meg til å sette pris på de små tingene i livet ved å se på de sterke kontrastene.

Favoritteiendel:

Balanse, uten tvil. Dette setter man pris på når man har den perfekte balansen mellom trening, jobb, venner og fritid. Dette er selvsagt noe man alltid må jobbe med for å opprettholde, og er ikke alltid like enkelt. En ting kan være mer altoppslukende enn noe annet. Jeg sier bare: Tai Chi. 


Hverdagslykke for meg: 
God helse og en utfordrende hverdag omringet av gode mennesker og fine øyeblikk. Setter pris på hardt arbeid og mestringsfølelse. Jeg jobber mot en "80% arbeid og 20% nytelse" type mentalitet.

Egenskapen jeg setter mest pris på hos andre:

Det er mye, men hvis jeg skal velge to så blir det nok ærlighet og åpenhet. Det gjelder både i jobb og private sammenheng.

Min hemmelige drøm som aldri blir oppfylt:

Samme som Aliaa, så ville jeg bli astronaut. Jeg fikk beskjed at jeg ikke følge drømmen min da jeg var 10 år gammel pga medisinske årsaker. Jeg husker jeg hulket og gråt så mye pga dette, og skjønte da at jeg aldri i livet kom til å få muligheten til å reise til verdensrommet. 

Fotball var også en stor del av tenårene mine, men det var vel alle gutters drøm?

Livet etter jobb:

Om vinteren går det mye i langrenn og slalåm. Jeg er helst aktiv utendørs, selv om ikke været alltid tillater det. Jeg kan jo være ærlig å si jeg har lest meg opp og nerdet (les: studert 5-6 timer hver dag) de siste månedene. Det har vært veldig interessant, og ikke minst lærerikt for meg. Jeg har sett effekten av gode investeringer og har blitt bitt av basillen. Ellers gjør jeg det jeg kan for å holde meg frisk, være i aktivitet, tilbringe tid med mine nærmeste kjerne og gjøre det beste ut av situasjonen vi alle er i nå.

GetAccept blog Sondre på ski

Om sommeren går det i mye parkkos, grilling, båtturer, hytteturer i Oslo og omegn. Min go-to treningsform om sommeren er uten tvil basket og fotball. Eller er jeg en veldig stor tilhenger av styrketrening på SATS - vår kjære kunde. 

Hvem har Covid-19 forvandlet deg til hittil:

Jeg har blitt en mer takknemlig person, og setter både store og små øyeblikk i høysetet. Det har også fått meg til å innse at verden er og foregår utenfor huset; alt skjer som regel alle andre steder enn i hjemmet (i alle fall i mitt hue). Små gleder i hverdagen som en spontan lunsj og kald pils på favorittrestauranten, og ha noe å sysselsette seg med som jobb, trening, hobbyer osv. Jeg har kjedet meg mye til tider, men har prøvd å være så pragmatisk som overhodet mulig. Å ikke kunne dra på helt hverdagslige ting, har selvsagt vært kjipt - men da gjelder det å finne de små gledene i hverdagen som kan gi det noe å glede seg til hver dag/hele tiden.

Favorittlåt/favorittartist:

Drake og Asap Rocky er mine go-to's.  

Og til slutt: Tenk deg at heisen stopper - hvem ville du gjerne stått i heisen med?
Elon Musk virker som en fyr som hadde taklet dette ganske bra. Han virker som en rolig og rasjonell type, så det hadde jo vært helt mega å stått i heisen med han da jeg er en veldig klaustrofobisk type. Mulig han hadde klart å roe nervene mine, ellers bare irritert seg grønn over meg. Ikke vet jeg! Men det jeg vet er at vi kunne hatt mange interessante diskusjoner og snakket business på en måte jeg kanskje aldri har gjort før?! 
 

Start wowing buyers and hitting quotas now