Afterwork med Erik Holmen

12.feb.2021

Read. 4 min.

GetAccept | Afterwork med Erik Holmen
Stilling: Country Manager i GetAccept Norge
Hjemsted: Kongsvinger
Bor i: Bjørvika i Oslo

Fortell litt om deg selv!
Jeg er 37 år og gift med min flotte kone, Hege. Jeg er lidenskapelig opptatt av trening og ser veldig frem i mot å trene på mitt favoritt treningssenter SATS i Barcode igjen da det åpner. Utenom trening er jeg en livsnyter og elsker god mat (både lage og nyte), god vin og ikke minst øl. Da går det mye i IPA og ølsmaking fra diverse mikrobrygg, både lokalt og internasjonalt. 
 
Jeg savner selvsagt å reise, men må si at jeg også har blitt enda mer glad i Norge i den tiden som har vært nå. 
 
Jobben min og folka rundt betyr veldig mye for meg og skiller derfor ikke jobb og privat, jeg mener at work-life balance handler om at dersom man er engasjert enten privat eller i jobb så er du et og samme menneske privat som på jobb, det handler om at du brenner for noe og så lenge du gjør det ser jeg ikke hvorfor man trenger å skille de to.
 
Jeg glad i musikk av ulike sjangere, men spesielt rock, både gammelt og nytt. Hørte på Kvelertak med låta 1985 på veien på kontoret her forleden, den er rå! Ellers er jeg en stor filmentusiast. Så Tenet på kino for litt siden, den var bra - men her var det mye greier, må sees en gang til.
 
Hva jobber du med på GetAccept?
Daglig leder/Country Manager i GetAccept, Norge. 
 
Da det gjelder mine arbeidsoppgaver så er jeg ansvarlig for å skape vekst sammen med mine dyktige kollegaer i Norge, men også de øvrige landene og lederne i EU ut ifra den globale vekststrategien. Kultur og skape resultater gjennom mennesker er viktig og noe som jeg alltid har hatt fokus på. Har jeg som leder engasjerte medarbeidere og kollegaer, skaper vi til sammen tilfredse kunder og sikrer langsiktig vekst.
 
Hvem er ditt største forbilde og/eller helt?
Det må være pappa. Snillere og mer positiv kar skal man lete lenge etter. Har lært mye av han gjennom årene; utrolig bra mann.

 GetAccept blog afterwork with Erik Holmen
 
Favoritteiendel:
Min Mac, elsker Apple. 
 
Hverdagslykke for meg: 
Trene for å få energi, et godt måltid og se at folka rundt meg lykkes. Det gir meg enormt mye. 
 
Egenskapen jeg setter mest pris på hos andre:
Ærlige, løsningsorienterte, engasjerte og positive mennesker.
 
Min hemmelige drøm som aldri blir oppfylt:
Skulle bli filmregissør, men fant ut at salg og ledelse var noe jeg brant veldig for ganske tidlig i karrieren. Har faktisk også jobbet som elektromontør, men da man har høydeskrekk var ikke dette noe å foretrekke. Vært i en 18 meters master med klatresko i 20 blå, det var ikke helt min greie.
 
Livet etter jobb:
Skiller som regel ikke jobbliv og privatliv. Jeg mener det handler om å finne en god balanse og det som gir deg energi. Jobben gir meg energi og selvsagt en stor del utenom jobb(hverdagen) som gjør at jeg klarer å finne en god work-life balance. Ellers er jeg veldig glad i havet, da vi har seilbåt i familien. Seilt en god del til både Sverige på svenskekysten og Norge. Vi opplevde Risør, Portør og Stavern i 2020. Det var veldig fint!Hvem har Covid-19 forvandlet deg til hittil? 
Jeg har blitt en mer reflektert person og setter mer pris på de små tingene og gledene i livet. Uten tvil.

Favorittlåt/favorittsang:
Journey, Don't stop Believing. Den er helt magisk, du kan ikke bli annet enn glad av den!
 
Og til slutt: Tenk deg at heisen stopper - hvem ville du gjerne stått i heisen med?
Petter Stordalen. Petter har alltid vært et stort forbilde for meg, en fantastisk fyr som sprer mye positivitet. Han har et engasjement og driv som er helt unikt. Kan anbefale boken hans "Jeg skal fortelle deg min hemmelighet.
 

Start wowing buyers and hitting quotas now