Afterwork med vår Customer Success Manager: Sofie Carlsson

28.mai.2021

Read. 5 min.

GetAccept | Afterwork med vår Customer Success Manager: Sofie Carlsson
Stilling: Customer Succes Manager
Hjemsted: Öland
Bor: Torshov, Oslo

Fortell litt om deg selv!
Jeg heter Sofie Carlsson, og er oppvokst i Öland i Sør-Øst Sverige med to eldre brødre og to flotte foreldre. Jeg fyller straks 28 år, og har bodd i Oslo siden 2014. Etter videregående reiste jeg alene til California, nærmere sagt Santa Barbara. Her tok jeg noen kurs i engelsk - men det resulterte mest i strandliv, roadtrips og nye bekjentskaper. Beste halvåret i livet mitt! Mine nye (norske og svenske) venninner i USA overtalte meg til å flytte til Oslo, og siden den gang har jeg rett og slett grodd fast! 
 
I mine yngre år hadde jeg to hester, Prince Light og Brorsan. Jeg rei på hestene mine fra jeg gikk i barnehagen til jeg startet på ungdomsskolen. Dansing (disko) var også en del av ungdomstiden min. Ellers har jeg falt pladask for den norske naturen og blitt en reser (om jeg kan skryte på meg det) på langrenn. Jeg fullførte et 70 km langt skirenn i klassisk i Marcialonga i Italia. Det var kult!
 
Sofie Carlsson - ski
 
 
Hva jobber du med på GetAccept?
Som Customer Success Manager har jeg ansvaret for å være kontaktperson for våre kunder og hjelpe de med å komme i gang med GetAccept. Etter en signert avtale med våre Account Managers, overrekkes kunden til meg - og da blir jeg ansvarlig for å følge disse opp fra A-Å. Alle spørsmål knyttet til eksempelvis produktet, integrasjoner og support er mitt ansvarsområde. 
 
Hvem er ditt største forbilde og/eller helt?
Foreldrene mine. De har vært viktige støttespillere gjennom hele livet og alle valgene jeg har gjort. Bra som dårlige. Pandemien har dessverre lagt en demper på familiegjenforeningen som vi pleier å ha flere ganger i året (jul, sommer osv), så savnet er med andre ord stort. Ser veldig frem til å dra tilbake til Öland og gi foreldrene mine en skikkelig klem!
 
 
Favoritteiendel:
Som Sondre nevnte i sin afterwork er jeg ganske stor tilhenger av balanse - alt fra privatliv til karriere. Men hvis jeg skal velge en materialistisk gjenstand, så blir det vel hybridsykkelen min som tar meg fra A til B. Jeg sykler gjerne ut mot Norstrand og Katten i Oslo i fine omgivelser. Med mine Airpods i øra så klart.
 
Hverdagslykke for meg: 
Det er jo de små tingene som er typisk hverdagslykke for meg! Jeg setter pris på fint vær, gode venner og skikkelig deilig mat. Spontane turer, bading etter jobb og kaffe med venner står også veldig høyt på lista. Med litt digg musikk i øra, så har jeg en fullkommen dag - og det er slike små øyeblikk som er hverdagslykke for meg!
 
Egenskapen jeg setter mest pris på hos andre:
Åpne og godhjerta mennesker, og ikke minst egenskapen ærlighet. Jeg er ikke så tilhenger av folk med fordommer, og syns man bør se det gode i mennesker. Man vet jo faktisk aldri hva en person har opplevd eller gått igjennom i livet. Be kind to everyone!
 
Min hemmelige drøm som aldri blir oppfylt:
Som veldig mange andre ville jeg jo bli superstjerne/popstjerne og en Disney-prinsesse.
Odette fra Svaneprinsessen for å være helt presis.
 
tumblr_mnqfm3itGj1sqcmbho1_500

Livet etter jobb:

Jeg logger av jobb og løper bort på SATS for å ta meg en liten treningsøkt slik at endorfinene løper løpsk. Om vinteren går det veldig mye i skiturer og langrenn. Om sommeren, når sola skinner på sitt beste foretrekker jeg sykling, klatring og en løpetur utendørs. Bading og soling står også veldig høyt på lista!

Om trening ikke frister eller blir prioritert, så går det som regel i byvandring og sene sommerkvelder med gode venninner. Jeg elsker god mat og trives i selskap med andre - like mye som mitt eget. Hytteturer og den norske naturen er også noe jeg setter høyt på lista!

Hvem har Covid-19 forvandlet deg til hittil:

Jeg har blitt en mye roligere person, og har innsett at jeg trives mer og mer i mitt eget selskap. Jeg har savnet å være rundt familien min på Öland, så jeg kjenner at Covid-19 har gjort meg sterkere. Igjen så har jeg fått masse tid til trening, langrenn og turer i naturen. Det er noe jeg setter veldig stor pris på. 

Sofie Carlsson - natur

Jeg har også fått tullete mange hobbyer slik som matlaging, baking, strikking, tennis og sykling. Hybridsykkelen kjøpte jeg i gave til meg selv faktisk. Fordi jeg fortjener det?! Selv om jeg har blitt en roligere person under pandemien, så trives jeg like mye når jeg er i aktivitet. Jeg har også binget og sett på utallige mange TV-serier og dokumentarer. Sommerhytta har blitt en skikkelig storfavoritt! 

Favorittlåt(er):
Alt fra Grönwalls til Post Malone. Så spekteret av musikk er med andre ord ganske bredt. Faren min er faktisk musikklærer og stor fan av danseband. Så det har gått mye i det også ;) 

Og til slutt: Tenk deg at heisen stopper - hvem ville du gjerne stått i heisen med?
Olaf Palme, for da kan jeg spørre hvem som drepte/skjøt han. Haha.
 
Olof Palme
 

Start wowing buyers and hitting quotas now