Amin header

Afterwork med vår Account Executive: Mohamed Amin

Aliaa Noelle Hamza
21.jun.2021 12:11:30
Stilling: Account Executive
Hjemsted: Kolstad, Trondheim
Bor: Frogner, Oslo

Fortell litt om deg selv!
Mitt navn er Amin og har straks gått 26 runder rundt sola. Jeg er født i Mogadishu, Somalia og kom til Norge som 3-åring med mine foreldre. Jeg har en fantastisk energi-spreder av en sønn på 3 år og en lillebror på snart 21. Som det sommer-barnet jeg er, går det i mye energiske aktiviteter og er alltid ute etter den neste utfordringen.
 
På videregående brukte jeg mye av tiden min på fotball som førte meg til London der jeg fikk muligheten til å prøvespille for noen av de store klubbene. Beklageligvis stod blant annet en nylig kneskade i veien for videre suksess. Men generelt fascinerte matkulturen og ikke minst menneskene i London meg veldig. Jeg bestemte meg videre for å ta litt studier og kurs innen Business Management og Finance på LSBF i 2014 og 2015. Etter endte studier var det på tide å flytte til Oslo. Etter en liten periode med sjonglering mellom rehabilitering, trening og jobb, ville jeg se hvilke muligheter jeg hadde før fotballskoene ble lagt på hyllen for godt. Jeg vendte snuten mot Stockholm hvor jeg fikk prøvespille for flere trenere fra universiteter i USA, og endte opp med å få et tilbud hos Cal State i LA. Selv om den ultimate fotballdrømmen ikke gikk helt i oppfyllelse, var jeg oppe i skyene over å få muligheten til å kombinere en bachelorgrad med det jeg var lidenskapelig opptatt av! Dessverre ble stipendet redusert, og det ble dermed vanskelig å forsette. Derfra vendte jeg tilbake til Trondheim der jeg begynte å jobbe i motebransjen. Der klatret jeg relativt raskt opp til rollen som assisterende butikksjef i klesbutikk. Jeg har i tillegg vært innom Telia, IF og Academic Work, derav mye erfaring med utstrakt kundekontakt - noe jeg trives veldig med.
 
Ved siden det arbeidsmessige, akademiske og fotballen går mye av tiden til musikk, mote, reising og tid med sønnen min. Få ting kan konkurrere med en bedre middag med junior og gode venner i et annet land. Min far bor i London, så det blir mange turer dit for å se favorittlaget mitt, Arsenal spille.  Fyller gjerne ekstra på med treningstøy og sneakers fra Nike; du ser meg ikke i Adidas for å si det sånn.
 
Amin + Arsenal
 
Hva jobber du med på GetAccept?
Som Account Executive er jeg bindeleddet mellom potensielle kunder og oss i GetAccept. Hos oss har vi et helt rått team som fokuserer på å vokse sammen. Innsatsen som blir lagt inn på en daglig basis, teller og blir feiret sammen med hele selskapet, helt opp til vår CEO. Fokuset mitt er å avdekke potensielle kunders behov ved interesse samt guide de gjennom hele prosessen - fra første kontakt til signert kontrakt. Jeg er veldig takknemlig for denne rollen og ser på muligheten jeg har fått som en stor tillitserklæring. Veldig spent på reisen videre med GetAccept. 
 
Hvem er ditt største forbilde og/eller helt?
Mamma 100%. Jeg har vokst opp og bodd med mamma og mormor opp i gjennom hele min oppvekst. De har alltid vært der for meg og vist meg den enorme styrken som eksisterer i en kvinne. Selv om verden er et tøft sted, overvinner kjærlighet og ærlighet det meste. Den mentaliteten har hun fått meg til å innse - som det å flytte fra krig til et så trygt sted som Norge. Det har mine foreldre gitt meg. Brutalt, men ærlig: jeg har gått fra å leve i frykt med få muligheter til velstand og et hav av muligheter i et av verdens rikeste land. Selv om drømmene til min mor ikke ble oppfylt grunnet krig, er hun fortsatt lykkelig, og støtter meg og lillebroren min i alt vi gjør. Hooyo er MVP! 
 
Funfact: Bestefaren min kom til Norge i 1963 og arbeidet blant annet med å hente inspirasjon for å modernisere utdanningstilbudet i Somalia. Det ble derfor naturlig for oss å komme til Norge da bestefar hadde god kjennskap til landet og vi visste litt hva vi kom til.
 
Favoritteiendel:
Det er en blanding faktisk. Bestående av rikelig med søvn for å kunne prestere i jobben min og den hektiske hverdagen. Samt mine sneakers og Apple-produkter.
 
Hverdagslykke for meg: 
Stå opp med et smil om munnen. De små tingene som god musikk på anlegget, et deilig måltid eller en telefon til familien og kvalitetstid med gode venner! 
 
Egenskapen jeg setter mest pris på hos andre:
Respekt, pålitelighet og ærlighet er de tingene jeg setter mest pris på. 
Så lenge du har ryggen min - har jeg ryggen din. Alltid.
 
 
Min hemmelige drøm som aldri blir oppfylt:
Rap/RnB-artist! Jeg hadde lett kunne vært den Somaliske Jay-Z eller Chris Brown. Haha! Fotballproff må jo selvsagt nevnes, alle som hadde Ronaldinho som forbilde ville vel bli det. I og med at jeg er en stor fashionentusiast, så har vel designer også stått høyt på lista over drømmer som aldri har blitt oppfylt. Stor shoutout til Virgil Abloh i Louis Vuitton. Africa to the world!
 
Livet etter jobb:

Om vinteren drar jeg som regel rett hjem, heller noe varmt i koppen og tar meg en liten powernap. Deretter tar jeg meg en treningsøkt, har en hyggelig kveld med venner eller en god bok for å runde av kvelden.

Om sommeren er det tvert motsatt, da drar jeg sjeldent rett hjem etter jobb. Enten tar jeg en matbit med venner, nyter godværet med junior eller tar meg en dukkert før turen går hjem for å skifte til enten en fotball- eller basket økt. Grilling, Fotball-EM og sene sommerkvelder er også verdt å nevne! 

Hvem har Covid-19 forvandlet deg til hittil:

Jeg har fått mer selvinnsikt, blitt tullete strukturert og lært meg å sette mer pris på ting - store som små. Har brukt mye tid på å lære meg italienske og meksikanske matretter, blitt en deltids sommelier og lært meg å brygge kaffe på riktig vis! Har også investert i vinylspiller og vinylplater. Litt ironisk at jeg går litt vekk fra digitaliseringen, men ingenting slår lyden av deilige snurrende plater, spesielt når man lager mat.

Favorittlåt(er):
Veldig vanskelig. Alt fra Jay-Z og Drake til Lauryn Hill og Nina Simone. 
Akkurat nå går det i mye R&B og låta Snowchild av The Weeknd.

Og til slutt: Tenk deg at heisen stopper - hvem ville du gjerne stått i heisen med?
Mohammed Ali! Uten tvil. 
 
 

Kanskje du også liker

Disse innleggene om Bli kjent med GetAccept

Hold deg oppdatert med GetAccept